Holeværingen kåret til årets Fair Play klubb i Buskerud

Foto:Fotball.no

 

Holeværingen kåret til årets Fair Play klubb i Buskerud

Vi kan med glede meddele at Holeværingen har, i stor konkurranse med et bredt spekter av klubber, blitt kåret til årets Fair Play klubb i Buskerud 2021. Holeværingen er dermed stolte eiere av en plakett, som vil bli utdelt på kretsstinget i februar, samt en pengepremie på 10.000 kroner.

– Å dele ut en Fair play-pris er en viktig anerkjennelse av klubbenes gode arbeid. Det er veldig mange flinke klubber der ute og NFF sentralt har etter nominasjon fra kretsene kåret 18 fortjente vinnere, sier fagansvarlig Fair play i NFF, Rasmus Olstad Semmerud til fotball.no.

Vurderingskriterier som forbundet legger til grunn er temaer rundt organisasjon, anlegg, trening og kamp. Dette er med andre ord en pris til alle dere der ute som gjør Holeværingen Fotball til en god arena for alle. Takk til alle foreldre som bidrar med gode holdninger! Takk til alle som bidrar i verv! Takk til alle som bidrar som lagledere og trenere! Takk til alle som bidrar med anlegg/klubbhus! Takk til alle kampverter! Dette er en pris til dere alle som gjør Holeværingen til et trygt og positivt sted å være – på og utenfor banen!

Idrettsglede for alle!