Kjøp en bit av Svendsrudmoen

Bygging av ny kunstgressbane på Svendsrudmoen våren 2014Støtt barn og unge i Hole ved å kjøpe en bit av “matta” på Svendsrud!

Idrettslaget Holeværingen tilbyr innbyggere og næringsliv i Hole andeler i det nye kunstgressanlegget på Svendsrud. Svendsrudmoen stadion skal utvides med to kunstgressbaner, en 11-er bane og en 7-er bane, samt flomlys, og vil ved ferdigstillelse i august fremstå som et av distriktets flotteste idrettsanlegg.

For kommunens 500 aktive små og store fotballspillere vil det nye anlegget bety et realt løft.

En andel koster 500 kroner, og det er lov å kjøpe så mange man vil… Alle som kjøper en bit av «matta», vil få et signert andelsbevis og deltar i loddtrekningen om landskampbilletter. Andelene er nummererte. Du kjøper med andre ord et unikt dokument.

Du kan kjøpe andeler ved å sette inn beløpet for de andelene du ønsker på kontonummer 2280.36.38733. Husk å merke innbetalingen med «Andelskjøp», fullt navn, mobilnummer og e-post.

Alle husstander i Hole skal ha fått en løpeseddel i postkassa med informasjon om andelssalget og skjema som kan fylles ut og leveres i butikkene på Vik. Se løpeseddelen her (pdf).

Les mer om og se bilder fra prosjekt kunstgress på Svendsrudmoen.

Kontaktpersoner i forbindelse med andelssalget:
Claus Perlt, tlf.:  90 83 93 93
Arild Bremnes, tlf.: 91 61 00 25

Slik ser andelsbeviset for Svendsrudmoen Kunstgressanlegg ut.

Andelsbevis for Svendsrudmoen Kunstgressanlegg