41 lag klare til kamp

Hele 41 lag fra Holeværingen Fotball er påmeldt årets serie. De første kampene starter denne uken.realmadrid

I alt er det 28 guttelag og 14 jentelag som er påmeldt serien. De yngste går i første klasse. På seniornivå stiller Holeværingen med ett damelag som er meldt opp til 7-er-fotball og to herrelag i henholdsvis 4. og 6. divisjon.

[Oppdatering 11/4: Endret fra 42 til 41 lag – to av de påmeldte lagene har i ettertid slått sine lag sammen og stiller med 1 i stedet for 2 lag i serien]

Kampstart på Svendsrud

For de første lagene går startskuddet for vårsesongen allerede denne uken. Neste uke spilles de første av årets seriekamper på Svendsrudmoen.

13. april har A-laget sin første hjemmekamp, mens 15-årslaget har sin første hjemmekamp den 15.

Kampoppsett

Kampoppsettet, eller terminlisten, for alle lagene er nå lagt inn på lagets side på fotball.ilh.no.

Du finner ditt lags side ved å klikke på “Jentelagene” eller “Guttelagene” i menyen på denne siden.

Kickoff

For trenere og lagledere minner vi om kickoff for vårsesongen som er 9. april i klubbhuset på Svendsrudmoen. Les mer om kickoff-et her.

Treningsleirer i utlandet

Flere av Holeværingens lag lader opp til årets sesong i utlandet. 15-årslaget, gutter,  (bildet) var før påske på Real Madrids treningsanlegg og møtte blant annet Martin Ødegaard (bildet). Les mer om turen i VG.

Gutter 14 år skal til Barcelona senere i april, mens de eldste jentene (1998-2001) skal på treningsleir i Santa Susanna, en times togtur nord for Barcelona, i mai.