Bruk av kunstgressbanene om vinteren

vinterHer er viktig informasjon om bruken av banene på Svendsrud gjennom vinteren.

Når det er frost

Så lenge det ikke er snø, og kun frost, er det ingen begrensninger på bruk av banene, uavhengig av om det er -1 eller -10 grader. Banemannskapene vil vedlikeholde med bruk av «gummimatte» som dras over banene. Denne lufter banen i tillegg til å jevne ut.

Når det er snø

Når det kommer snø, uansett om det kun er et par centimeter, skal banene IKKE brukes før snø er fjernet av banemannskapene. Banene er da stengt inntil snø er fjernet.

Spill på snø gjør at snøen presses sammen i klumper og presses ned i banen. Dette blir bortimot umulig å løsne. Dette MÅ derfor overholdes og eventuelle treninger kan måtte avlyses. Vi antar at ingen lag ønsker å bli skyldige i at banene ikke kan brukes mer før til våren.

Mål og utstyr

Mål og annet utstyr som benyttes under treningene SKAL fjernes fra banene etter bruk. Mål skal rulles helt ut av gressmattene og stå på asfalten. Trenere er ansvarlige for at dette blir gjort. Jobben for banemannskapene blir uholdbar dersom dere ikke gjør dette.

Flomlyset

Vi minner også om at lys skal slukkes ved bruk av SMS så raskt som mulig etter trening. Færre timer med påslått lys medfører mange kroner spart.

Les mer: