J15 Kretsens Pokal – We are the champions!

Flomlys, stillongs og høstkulde er synonymt med at fotballsesongen nærmer seg slutten i Norge, samtidig er det på denne tiden av året de store kampene spilles. I sentrum av det hele, et heltent lag fra Hole!

Forutsetningene var enkle, poeng hjemme på Svendsrud ville være nok for å sikre oss J15 kretsens pokal, og det var Stoppen (ironisk nok) som skulle prøve å stoppe våre jenter

Vi er på fra start!

Våre jenter i rødt tar umiddelbart tak i kampen, og anført av en drivende god Vilde Bakken-Langslet på midten skaper Holeværingen flere gode sjanser det første kvarteret. Etter drøyt 20 minutter viser igjen nevnte Bakken-Langslet frem silkefoten og trer igjennom Victoria Lassen Strømsodd, de fremmøtte er klare for å slippe jubelen løs, men Stoppens målvakt gjør en kjempe redning.

Skal dette bli de forspilte sjansers kamp, eller er det bare smaken på hva som kommer? Det viste seg å være det siste, for kun et par minutter senere er plutselig Linnea Simonsen alene med keeper. Kaldt og rolig triller hun inn 1-0 til hjemmelaget, fullt fortjent! Holeværingen har full kontroll, og det lille Stoppen kommer med blir effektivt stoppet. 2-0 kommer kort tid før pause, igjen er det kombinasjonen Bakken-Langslet og Lassen Strømsodd som viser seg fram og «Vicky» avslutter etter en nydelig pasning fra Vilde!

2-0 er også pauseresultatet.

Flomlys og flotte rammer rundt kampen

3-0, men ikke mer enn det

Vi har nesten ikke rukket å komme tilbake fra kiosken, før Victoria pirker inn 3-0 etter en corner. Vi slipper Stoppen mer inn i kampen utover 2.omgang, men bakerst varter Maria «Safehands» Herheim opp med flere gode redninger!

Etter 2 x 40 minutter tenker dommer (som for øvrig dømte en veldig god kamp!) at nok er nok, og vi kan slippe jubelen løs!

Samarbeid og samhold er nøkkelen til suksess

Fra venstre. Vilde Bakken-Langslet, Maria Herheim og Victoria Lassen Strømsodd

«Dette var sykt bra, den beste kampen vi har spilt», jubler Vilde Bakken-Langslet. Lagkapteinen trekker frem lagets gode miljø og samarbeid på tvers av årskullene som en suksessfaktor.

«På laget er det spillere fra tre forskjellige årskull, (2010, 2009 og 2008) men vi er alle gode venner og hjelper hverandre». «Vi kjefter ikke på hverandre, men støtter og hjelper hverandre» sier spydspiss Victoria Lassen Strømsodd. Keeper Maria Herheim (f.2010) er et godt eksempel på samarbeidet, med flere gode redninger i 2 omgang viste hun at hun ikke er skremt av å spille mot jenter som er eldre. «Det var veldig gøy, det var ikke så mye å gjøre i 1 omgang, men i 2 omgang skjedde det litt mer».

Vi gratulerer jentene og støtteapparatet!