Kiosken utvider menyen

Lyst på noe mer å spise når du kommer til Svendsrud? Kiosken har utvidet menyen!

Den tradisjonelle menyen med pølse, vafler, is og snacks er nå supplert med forskjellige rett-i-koppen-retter og nudler.

– Vi vet at mange foreldre – og kanskje også barn – knapt rekker å få i seg mat før det er ut på Svendsrud for trening eller kamp. For noen kan det også bli sent på kvelden før dagens økt er over. Derfor utvider vi menyen med noen enkle varm-retter, slik at man har litt mer å gå på, sier Live Nesdal (t.h. på bildet) og Tina Lundemo (t.v.) som sammen med Anne Rohr-Torp har ansvar for kioskdriften.

For de som ikke drikker kaffe, er det nå også te og kakao å få kjøpt. Og for de mange som gruer seg til myggens inntog på Svendsrud utover sommeren, er redningen i kiosken! I myggesesongen vil det være massevis av myggservietter på plass i hyllene.

De kiosk-ansvarlige tar gjerne imot innspill til andre kioskvarer som kan slå an på Svendsrud. Kontaktinformasjonen deres finner du på fotballgruppas kontaktinformasjonsside.

Kiosken er åpen under alle kamper. Hvert lag har ansvar for kiosken en uke vår og høst, og kioskvaktene går på omgang blant fotball-foreldrene. Inntektene gir et kjærkomment tilskudd til klubbkassa.