SENIOR HERRER MED FULL POTT OG UNGE DEBUTANTER PÅ A-LAGET!

SENIOR HERRER MED FULL POTT OG UNGE DEBUTANTER PÅ A-LAGET!

Holeværingens A-lag Herrer står med full pott og 12 poeng etter de fire første seriekampene. Vi har benyttet 25 spillere, hvor ni spillere har skåret mål og ti spillere har levert målgivende. Målforskjell etter tre kamper er 23-8.

Det er flere unggutter som har fått minutter i løpet av de tre første kampene, deriblant Elias Borgmann Kalleberg (14 år), Thomas Rohr Slåtto (14 år), Oscar Rognås (15 år) og Peder Jensen (16 år). Samtlige fire har bidratt positivt og gjort et godt inntrykk både på trening og i kamp. Kampen mot Åmot vant vi hele 10-1, hvor alle fire spilte.

Det kan også nevnes at Dawid Hildebrandt står med seks pinner etter de tre første kampene, og ligger dermed an til å skåre hele 44 mål denne sesongen:)

Målsetningen for sesongen er opprykk, men vi ser at Åskollen 2 kan bli en tøff nøtt å knekke, ettersom Åskollen (4. divisjon) har forsterket troppen sin betraktelig før denne sesongen, og benytter flere av spillerne også i 6. divisjon. De ønsker å rykke opp både fra 4. divisjon og 6. divisjon.