Sesongslutt for 53 Holeværingen-lag

J162En hektisk høstsesong er over for Holeværingen Fotballs totalt 53 lag og 563 spillere, trenere og lagledere.

Alle kamper er nå ferdigspilt, og de fleste lagene har også hatt hyggelige sesongavslutninger.

Holeværingen Fotball har i høst hatt 36 guttelag med totalt 385 gutter, lagledere og trenere i sving, og 17 jentelag med totalt 178 jenter, lagledere og trenere.

Kretsmestre

Spillemessig har det vært stor innsats og mange gode resultater. Vi nevner spesielt jenter 16 (bildet) og damelaget som ble kretsmestere og fikk utdelt pokal og pins fra kretsen!

Vårt senior herrelag i 4. divisjon fikk dessverre en litt tung sesong som endte med nedrykk. Ingen krise det, og neste sesong er det full innsats med lag i 5. og 6. divisjon.

Du kan se alle kampresultatene på det enkelte lags side her på fotball.ilh.no. Se jentelagene her og guttelagene her.

170-180 kamper

Det ble avviklet mellom 170 og 180 kamper på Svendsrudmoen stadion fra slutten av august til slutten av oktober. Kunstgressbanene gjorde at vi fikk avviklet alle kamper til tross for noen uker med mye nedbør.

Mange 6-åringer

Veldig gledelig i høst er at vi kom i gang med hele ni smålag for 6-åringer i høst. Det har vært mange jubelscener på de nye 3v3-banene!

Vinterfotball

Vinteridrettene er allerede i full gang, og selv om mange fortsatt vil spille fotball gjennom vinteren, oppfordrer vi til allsidighet og variert trening.
Les mer om klubbens retningslinjer for vinterfotball.

Takk!

Takk for nok en flott sesong til spillere, foreldre, trenere, lagledere, motstandere og alle andre støttepersoner!